Interpretariat Simultan Fizic

  • Acasa
  • Interpretariat Simultan Fizic

Interpretariatul Simultan Fizic (on-site)

Evenimentul tău se desfășoară online? Află mai multe despre interpretariatul simultan la distanță (remote).

Interpretariatul Simultan pentru evenimente cu prezență fizică – atât speakeri, cât mai ales participanți prezenți în sală – are loc cu ajutorul echipamentelor speciale de interpretariat – cabine de interpretariat, căști, microfoane, echipament de sonorizare.

Multe organizații internaționale au săli de conferință echipate deja pentru interpretariat simultan. Acestea au cabine de interpretariat unde lucrează 1 sau 2 interpreți per cabină. Cabinele sunt echipate cu căști și microfon pentru fiecare interpret, cât și cu echipament de control al sunetului.

Interpreții ascultă în căști sunetul original și reproduc mesajul tradus. Fiecare participant al evenimentului are o pereche de căști în care se poate selecta limba țintă dorită, iar ei vor asculta în timp real mesajul tradus de interpret, în timp ce speaker-ul vorbește în limba proprie.

În cazul în care locația evenimentului nu dispune de cabine de itnerpretariat fixe, există opțiunea cabinelor mobile. Acestea sunt echipate aproape identic, dar sunt mai mici, fiind posibil maxim un interpret per cabină.

Dacă nu dispuneți de echipament și cabine de interpretariat (fixe ori mobile), oferim suport tehnic si echipament la cerere, în funcției de eveniment.

Avantajul interpretariatului simultan fizic este același ca organizarea unui eveniment fizic în pofida unuia virtual – un control mai ridicat al calității sunetului și, prin asocierea comunicării verbale cu cea non-verbală, un impact emoțional mai direct, mai personal, asupra participanților.

Elimină barierele lingvistice și atinge un public cât mai larg pentru conferința ta!

Cel mai bun speaker pentru echipa ta – de ce limba ar fi un inconvenient?

Mai mulți participanți, limbi și culturi diferite? Limba nu va fi o problemă – profită de noile oportunități de networking.

Contact

  • Strada Vasile Lascăr 192, sector 2, București
  • (+4) 0755 872 382
  • office@interpretariat-conferinte.ro